CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 28 juni 2010

Windlichten opgepimpt







Zo eindelijk weer een dagje vrij, en doordat een collega een idee van mij een keer had gebruik,


kwam ik op het volgende idee. Ik heb de windlichten opgepimpt. En omdat we gaan bbq'en vanavond, ziet de buitentafel er straks extra gezellig uit!!




donderdag 24 juni 2010

Nog maar een vogelhuisje


Vandaag het tweede vogelhuisje afgemaakt en als ik eerlijk ben vind ik hem leuker dan de eerste.
Denk dat ik hiermee nu ook wel een beetje de smaak te pakken heb en dat hoe meer je er maakt hoe gemakkelijker het gaat.
Ga zo maar eens weer het internet afstruinen naar nieuwe ideën, want ik blijf op het moment een beetje hangen op elke keer dezelfde dingen. En eigenlijk wil ik nu wel weer eens iets nieuws maken.
Dus zo meteen maar weer eens op zoektocht, misschien kom ik weer wat leuks tegen.....

maandag 21 juni 2010

Hartjes strengen





Wat ik toch wel het meeste maak zijn de strengen met hartjes. Inmiddels heb ik ze al in heel veel kleuren gemaakt. Ze zijn erg leuk om op te hangen in huis, kado te geven voor mensen die geslaagd zijn, voor een verjaardag en ga zo maar door.
Zelf vind ik het een gezellige versiering voor de huis of slaapkamer...En voorlopig blijf ik ze ook nog wel maken. Afgelopen week heb ik er nog eentje gemaakt voor een collega. Dus vind je ze leuk, stuur me een mailtje dan kan ik ze voor je maken.

donderdag 17 juni 2010

De buit is binnen.....

Tja zoals ik op mijn www op hyves al schreef, ik zou naar de markt gaan in Sassenheim. En daar staat serieus de meest leuke en niet al te dure stoffenkraam die je, je maar kunt bedenken. Helaas voor mij hebben ze er altijd veel te leuke dingen. En kom ik dan ook vandaag weer thuis met vier lappen stof en verschillende kleuren lint.

Waar ik vanmiddag nog geen bestemming voor wist, maar na even denken, heb ik toch alweer een paar leuke dingen bedacht.

Vandaag heb ik een vogelhuisje bekleed met stof


Gisteravond ben ik er eigenlijk al aan begonnen, maar vandaag nadat ik op de markt ben geweest is hij dan echt helemaal af!!
Het bekleedde vogelhuisje. Erg leuk om te doen, vooral omdat het in mijn lievelingskleur is.
Dus morgen nog een aantal vogelhuisjes halen, want vandaag op de markt is mijn oog gevallen op een knalroze stof, die het ook superleuk zou doen op een huisje!!

Mijn eerste bericht.....

Vanavond kwam een collega op het idee dat ik maar eens een blog bij moest gaan houden van alle creaties die ik maak. En aangezien het aantal creaties de laatste tijd erg is gegroeid, leek dit me inderdaad erg leuk.

Maar eerst zal ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Aenne, sinds drie jaar getrouwd met Bart. En ik vind het erg leuk om te knutselen. De laatste tijd komt dat weer wat meer naar buiten, omdat ik net een jaar klaar ben met de opleiding tot verzorgende. Wat ik maak? Nou eigenlijk van alles, strengen met hartjes, vogelhuisjes versierd met stof, rijstpapierlampen bekleed met stof en ga zo maar door. Ook wil ik nog weleens overstappen naar het versieren van glas werk maar dit doe ik eigenlijk niet zo heel erg veel, omdat ik het werken met textiel veel leuker vind.