CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 13 juli 2010

Zo weer een nieuwe creatie

Vanavond weer productief bezig geweest, het heeft ook wel even geduurd voordat ik dit projectje afhad aangezien we een druk weekend hebben gehad. En ik ook weer gewoon aan het werk ben. En ik doe alles met de hand, dus soms duurt het wat langer voordat dingen klaar zijn, maar voor mij is dat wel de leukste manier om dingen te maken.
Maar helaas ben ik getroffen door een nog onbekende blessure aan mijn voet (morgen kan ik gelukkig naar de dokter) heb ik toch weer even het kussen gepakt.

Voor de versiering had ik meerdere sterren geknipt, maar na overleg met Bart is het er toch maar eentje geworden. Hij zei dat hij dit mooier vond dan meerdere sterren, dus heb ik maar eens naar hem geluisterd.

Wat heb ik toch met harten.....


Een collega vroeg of ik een groot hart voor haar wilde maken, en natuurlijk wilde ik dat doen. Hierboven het resultaat, en al zeg ik het zelf ik vond het erg leuk om het te maken...

maandag 5 juli 2010

Windlichten


Vanochtend tijdens het winkelen, stuitte ik op hele leuke smalle windlichten. En omdat ik toch wel een beetje omkom in de stoffen op het moment. Dacht ik, daar heb ik misschien wel een leuk idee voor.


Dus vanmiddag even lopen denken hoe en wat en nu alweer een leuk eindresultaat, aangezien ik in totaal drie dagen vrij ben. Heb ik voor morgen en overmorgen ook alweer leuke idee├źn op stapel staan. Je moet natuurlijk niet alles tegelijk doen. En omdat ik op de markt een beetje een tegenvaller had, in Lisse stond de kraam er niet die ik nodig had voor lint, dus ik ben verplicht om morgen naar Oegstgeest te gaan. Jeetje wat een straf vind ik dat nou.

donderdag 1 juli 2010

Marktplaats

http://kopen.marktplaats.nl/search.php?o=1&ftb=1&searchmode=marktplaats&q=aenne%27s+creatie%27s&qsf=0

Met de link hierboven, komen jullie op de advertentie van mijn creaties op marktplaats terecht.

Antenne versiering voor een bruiloft


Eergisteren heb ik een erg leuke opdracht gekregen, waar ik best een beetje trots op ben.

Ik mag voor de bruiloft van de broer van mijn schoonzus de versiering voor de antenne's aan de auto's maken.


Hier alvast een voorproefje van de eerste exemplaren die ik heb gemaakt.