CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 28 oktober 2010

Kadootjes




We hadden gisteren drie jubelarissen op het werk. En wat is er nou leuker dan zelf iets voor ze te maken. Dus had ik voor alle drie de dames en grote thee mok gekocht en heb daar zelf de zusters op geschilderd. Gevuld met lekkere herfst en winter thee en daarna leuk ingepakt met plastic en lint. Alleen ben ik vergeten daar een foto van te maken.

Beetje jammer natuurlijk wat dat zag er ook echt heel erg leuk uit.
En dan eindelijk een foto, van het bijna eindresultaat van mijn sjaal. Voor het afwerken moet ik nog even bij mijn mams langs, want ze heeft het wel uitgelegd via de telefoon maar het wil niet helemaal lukken.....


woensdag 20 oktober 2010

Leren breien


Leren breien, nooit gedacht dat dit nog zou gebeuren. En omdat ik nog steeds met mijn sjaal bezig ben, kan ik hiervan ook nog geen foto's laten zien.
Met mijn moeder was ik twee dagen naar Alkmaar, heel gezellig al zeg ik het zelf. Maar bij de nieuwe jas, konden we maar geen nieuwe sjaal vinden. Dan maar zelf aan het breien.
En tot nu toe moet ik zeggen dat dit me erg goed afgaat!!


Kerst here we come.......










Inmiddels liggen de winkels alweer vol met van alles voor de Sint en kerst. Dus voor mij een teken, dat ik eindelijk aan het werk kon. Het is inmiddels allemaal klaar, alleen voor de schouw moet ik nog versieringen maken, maar het is half oktober, dus dat moet nog goed komen.
Ik heb voor de boom, kerstklokken, kerstbomen, sterren en twee soorten engeltjes gemaakt. Heel leuk en allemaal in Delftsblauw of blauw wit geblokt. Voor op tafel heb ik twee kleedjes gemaakt, met daarop engeltjes. En dan nog de krans die in een eerdere blog al te zien is.
Erg leuk om te maken, en omdat ik het allemaal met de hand maak ook best een beetje tijdrovend. Maar het resultaat mag er zijn vind ik zelf.

Windlichten en memoborden











Druk druk druk, het huis is hier weer lekker gepimpt met allemaal herfstachtige kleuren. Ik heb twee windlichten gemaakt. Met als hoofdkleuren roze en bruin. Dit komt op het moment overal in terug.....
Helaas is de stof inmiddels op, en kon ik hem op de markt ook niet meer vinden...Maar gelukkig heeft de stoffenman genoeg andere leuke stofjes. En heb ik weer een nieuwe gevonden met als hoofdkleuren roze en bruin.
Dus gaat hier weer helemaal goed komen...








Ff niets getypt







Ff niets getypt, maar dan ook erg druk geweest met werken, knutselen echt van alles.



Dus nu wel een heleboel foto's om te showen. Op het moment heb ik ontdekt hoe leuk het is om wilgenkransen te pimpen!! Echt zo leuk, voor de kerst ligt hij al klaar en er hangt nu een herfstachtige aan de muur.


Ook heb ik drie schilderijen gemaakt die inmiddels in de gang hangen te pronken...