CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 30 december 2010

Op naar de 30!!

Allereerst hoop ik dat iedereen fijne feestdagen heeft gehad, morgen natuurlijk nog oud en nieuw!!Dus op naar 2011, waarin ik iedereen veel liefde, geluk, succes, gezondheid en alle goede dingen die ons maar kunnen overkomen toewens!

De bovenstaande foto, dat is de uitnodiging voor mijn 30ste verjaardag!!Met hulp van Miranda, hebben we deze gemaakt!! En al zeg ik het zelf, ik vind ze helemaal leuk geworden, en nu ze dan eindelijk op de post zijn gegaan, dacht ik, laat ik ze ook maar gelijk op de site zetten!! Maar natuurlijk heb ik maar van 1 exemplaar een foto gemaakt, zodat het toch nog een beetje een verassing blijft.

maandag 6 december 2010

Eindelijk richting de kerst


Nu hebben we een hele leuke Sinterklaas gehad en de laatste dagen met al die sneeuw waren natuurlijk helemaal geweldig. Die foto's volgen nog, want die heeft mijn schoonzus gemaakt (en nu moet ik toch maar aan Miranda gaan vragen of ze me wil leren scrappen)


Maar deze ongeduld kon niet meer wachten, het kriebelde al de hele week, maar toch moest ik nog even wachten. Gisteren hield ik het echt niet meer vol en heb ik tot waanzin van Bart de kerstboom opgezet!!

En al zeg ik het zelf, in de boom is mijn versiering nog mooier dan dat ik het al vond om het te maken! Het is anders als andere jaren, maar ik vind hem echt zo mooi!!


Kijk en geniet