CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 16 februari 2011

Kaarten voor mijn tantetje, die 50 word!!

Een tijdje geleden ben ik een avondje bij Miranda wezen scrappen,
samen met Inge. Erg gezellig was het en er waren hele mooie eindresultaten.
Waaronder de kaarten die ik hieronder ga zetten.....
Ik heb samen met Miranda, deze kaarten gemaakt als uitnodiging voormijn tante haar 50ste verjaardag! Hoop vooral dat zij (mijn tante) ze mooi vind.
En voor alle mensen die zitten te wachten op de uitnodiging, ze vallen morgen op de mat!!Kadootje van Miranda

Dit moet je doen:Maak een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank op haar blog voor deze award.Geef deze award door aan 3 - 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs. Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.Beste bloggers: Het doel van deze actie is dat we minder bekende en goede blogs aan het licht brengen, dus ik zou je willen vragen deze award niet door te geven aan blogs die reeds 3000 lezers hebben! (Maar getalenteerde beginners en mensen die al een tijdje een blog hebben, maar nog niet zo heel bekend zijn) Ik geef deze award door aan:

Leonie

zondag 13 februari 2011

Drie nieuwe kaartjes

De afgelopen dagen een beetje druk geweest, lees nachtdiensten. Maar toch tussendoor nog de tijd gehad om nog wat kaartjes te maken......maandag 7 februari 2011

Weer lekker zitten freubelen

Vandaag weer lekker een dagje vrij, en ja eigenlijk was ik gisteravond al begonnen. Maar omdat ik eigenlijk een beetje lui was ben ik ook weer opgehouden....En ik moest nog even wat dingen bestellen zodat ik wel door kan blijven gaan met mijn nieuwe hobby!

Dus nadat ik vanochtend mijn programma (hahaha lees naar de weight watchers) ben geweest en de marktboodschappen had gehaald, de hond had laten wandelen en nieuwe tulpen had gekocht. Ben ik er toch weer even voor gaan zitten.

In totaal zijn het zes precies dezelfde kaartjes geworden, die ik in de toekomst wil gebruiken. Maar omdat we nogal drukke weekenden hebben de komende tijd, moeten ze nog even wachten tot ze op de post mogen!


Zie hier het resultaat!

woensdag 2 februari 2011

Oke ook nog wat kaartjes

Er zijn een hoop verjaardagen en andere leuke dingen op komst, dus heb ik ook nog even kaartjes zitten maken vandaag.


Nog eentje dan...

Ik geloof dat ik kan zeggen dat ik de smaak van het scrappen te pakken heb, ik ben de hele middag bezig geweest en vind het eindresultaat erg leuk. Pas had ik een hoop foto's uit Stitch haar puppytijd af laten drukken, maar wist nog niet zo goed wat ik ermee ging doen. En dan bedoel ik gewoon in een boek plakken. Maar dit vind ik eigenlijk een veel leukere oplossing.

Het papier wat ik gebruikt heb, was opzich al druk, maar ik ben blij met het eindresultaat! Vind hem fleurig en vrolijk en dat is ook precies wat Stitch in ons leven heeft toegevoegd, vrolijkheid!

De allereerste layout

Zo ook mijn allereerste layout is een feit, heb er gisteravond en vanochtend aan gewerkt. En ben best blij met het eindresultaat. Had niet verwacht dat dit zo'n werk zou zijn. Toen ik eindelijk dacht de foto's op de manier te hebben liggen die ik wilde, was het toch weer niet zo. Vandaar dat ik er wel even mee bezig ben geweest. En gelukkig had ik Miranda online op msn gisteravond zodat ik als ik er even niet uit kwam kon vragen hoe en wat ik nu moest doen, hahaha echte beginneling ben ik dus! Maar ik heb er heel ver plezier in, en begrijp nu ook waarom er zoveel mensen zijn die dit al jaren doen
Zie hier mijn lieve Stitchie en onze neefjes. Samen in het winterse Hillegom!


dinsdag 1 februari 2011

Met trots presenteer ik.......

Na een erg gezellige avond kaartjes maken voor de verjaardag van mijn tante, bij Miranda.Die kaarten laat ik nog even niet zien, want mijn tante kan ook naar mijn blog kijken en dan is de verrassing er vanaf!
Heb ik vandaag mijn slag geslagen, en allerlei spullen gekocht om te scrappen.
Om het onder de knie te krijgen, ben ik begonnen en daar mijn nichtje en vriendin van de week jarig zijn, heb ik voor hen mijn eerste (helemaal zelf) gescrapte kaartjes gemaakt.

Hoop dat jullie ze leuk vinden, ben zelf best tevreden over het eind resultaat!