CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 26 mei 2011

Mijn eerste mini!!!

Afgelopen maandag avond, met Miranda en Inge alledrie aan het begin van een mini gewerkt. Ik wist het onderwerp al, natuurlijk moest ik iets gaan doen met de foto's van Praag! Dus maandag avond een begin gemaakt.

Woensdag was ik een dagje vrij en na de huishoudelijke verplichtingen kon ik het echt niet meer laten. Ik moest er toch mee verder, dus dat hield in dat ik uiteindelijk de hele middag en een gedeelte van de avond aan mijn mini heb zitten werken.
Ik kon hem gewoon niet weg leggen, wat resolteerde in veel te laat naar mijn bed en vanochtend nogal brak op mijn werk. En toen Bart vanavond op de racefiets stapte om met zijn broer een rondje te rijden (de zotten!! hebben jullie gezien hoe hard het waait!!)ben ik toch maar weer aan tafel gaan zitten.

Met als resultaat dat mijn mini van Praag nu alleen nog ingebonden hoeft te worden, dus hier alvast een voorproefje.....


Aenne

vrijdag 13 mei 2011

Druk met kaartjes maken

Nou in april melde ik al dat er een ware babyboom aan de gang is, die gaat nog even door. Dus heb ik weer leuke zwanger kaartjes kunnen maken. Ook trouwt er volgende week een neef van Bart, ookal hebben we daar geen contact mee. Toch is zo'n belangrijke dag een kaartje waard. En dan ook nog eens twee stellen die samen gaan wonen, dus druk druk druk. Maar wel erg leuk om te doen! Hihihihi nou zie ik dat ik mijn paasstuk er twee keer op heb gezet! Beetje dom, nou ja kunnen jullie er extra van genieten laten we maar zeggen. Hoop dat ik binnenkort aan mijn mini kan gaan beginnen van Praag, heb zo veel foto's en moet er gewoon iets mee gaan doen, mijn handen jeuken!!Veel plezier met de foto's!Pasen


Zo het is alweer even geleden dat ik iets gepost heb, maar ik heb dan inmiddels ook wel de nodige foto's verzameld.


Vlak voor de Pasen heb ik met mijn schoonzus (helaas maar eentje, de andere kon niet mee) en mijn schoonmoeder en nog een aantal dames een paasstuk gemaakt. Erg leuk, en als ik zeg dat ik gewerkt heb met gebruikte fietsbanden geloven jullie me vast nooit!! Maar het is echt zo en het was erg leuk om te doen.


En natuurlijk was het huis hier ook een beetje in paasstijl! Bij een groot tuincentrum hier in de buurt leuke idee├źn opgedaan en thuis in het klein nagemaakt. Erg leuk en roze (toch wel een beetje mijn favo kleur)