CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 25 juni 2011

Ditjes en Datjes

Weer een aantal dingetjes gemaakt, die ik nu weer met jullie kan delen. Vanavond de verjaardag van een tante van ons, en dat was natuurlijk een kaartje waard. Dus daar heb ik even op gezeten vanmiddag.

Ook nog even lint gescoord hier op het dorp en ik kreeg een sms of ik nog lint nodig had, want Mas liep op de markt in Leiden. Dus ook daar een kleine bestelling geplaatst, die inmiddels gebracht is en ook alweer gebruikt. Niet alles natuurlijk, want dan had ik alweer drie meter lint opgemaakt vandaag.


Ook heb ik deze week popjes gemaakt, die mijn neefjes tuttels noemen, geen idee hoe ze echt heetten maar ik vind ze gewoon altijd al heel schattig, dat ik nu geprobeerd heb te maken en het eind resultaat mag er wezen.....


Fijn weekend nog allemaal! Liefs Aenne

vrijdag 17 juni 2011

Labeldoekjes en slabbertjes!!

Toch begon het de laatste tijd weer te kriebelen, en ik moet zeggen sinds ik aangestokken ben met het "scrapvirus" is het er ook niet echt meer van gekomen. Maar nu ik van de week in het dorp, bij ons Hillegom's knutselwinkeltje was. Kon ik het toch niet laten en heb ik stof gekocht, ik weet het, ik heb een hele mand vol met leuke stofjes, maar deze was te leuk om te laten liggen.En dan wat moet je er van maken, nou heel eerlijk, ik heb inmiddels wel genoeg hartjes gemaakt. Dus ik wilde eens iets anders proberen. En daar er hier in de straat een tweeling geboren gaat worden dacht ik, laat ik alvast iets leuks gaan maken. Met hieronder als eindresultaat een slabbertje en een labeldoekje....

Fijn weekend!! Aenne

Creatief avondje
Zo weer een creatief avondje achter de rug, Niels en Masha kwamen een bakkie doen. Oftewel, Masha zat mij te helpen. Dus Mas bedankt voor het knippen en plakken!! En Niels en Bart hingen achter de laptop. Maar de nodige kaartjes zijn er door ontstaan.....


Een fijne avond en een fijn weekend! Aenne

zondag 12 juni 2011

high tea

Op mijn werk zit ik in de activiteiten commisie en ben ik medeverantwoordelijk voor de leuke dingen die gedaan worden met de bewoners. Deze maand staat in in het teken van de High tea. Erg leuk om te organiseren, mijn hele huis ruikt er ook lekker door, omdat ik veel van de hapjes thuis al klaar maak. Voor de laatste high tea had ik ook een kaartje gemaakt voor de bewoners, gelukkig vinden ze de high tea's erg leuk. En natuurlijk maakt, dat het nog leuker om te organiseren.

Een fijne pinksteren voor iedereen!! En hopen dat we nog een beetje lekker weer mogen krijgen!
Aennemaandag 6 juni 2011

Zeepkettingen

Afgelopen woensdag avond hebben we met een aantal collega's een workshop zeepkettingen gevolgd. Erg leuk om te doen, maar mensen die mij kennen en dan met name mijn man is bang dat dit de volgende hobby is.


En tja ik moet zeggen, ik heb de site van die degene die de workshop doorgaf al een aantal keer zitten bewonderen. En ik wil natuurlijk ook hier laten zien wat ik gemaakt heb....

Nogmaals een fijne avond gewenst! Liefs Aenne

De smaak te pakken

Zo eindelijk alle spulletje binnen voor het maken van een mini van Stitch, voor de mensen die ons niet kennen. Stitch is onze sharpei (voor alle leken op honden gebied ;) een sharpei is een rimpelhond.
Van de week in het zonnetje al een beetje zitten puzzelen, maar toen toch maar weer opzij gelegd. En vandaag toen het hier even heel hard aan het regenen was, heb ik toch alle spullen maar weer uitgestalt!!
En dit is tot nu toe het resultaat..
Fijne avond!!
Aenne