CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zondag 25 september 2011

Miranda was getaged en gaf hem door aan iedereen die nog niet getaged was. Dus nu ben ik aan de beurt om tien weetjes over mijzelf te vertellen.
Wist je dat:
1. Ik ben aangestoken met het scrapvirus door Miranda, kijk maar eens op www.mirandafaas.nl, voor al haar creaties.
2. Bij elke foto die ik maak, ik al aan het bedenken ben wat ik ermee kan gaan doen!
3. Wij een heel lief hondje hebben, wat door de komst van de nieuwe fotocamera, fotomodel is geworden en geen rust meer heeft hierdoor.
4. Ik tijdens het stofzuigen het liefst heel hard Nederlandstalige muziek op heb staan en lekker mee bler!!
5. Ik steeds meer internetsite's ontdek voor scrapspulletjes (zij het met een beetje hulp) en gretig nieuwe dingen aanschaf.
6.Binnenkort een taartenworkshop met mijn schoonzusje ga doen, en nu al als de dood ben dat ik dit ook weer veel te leuk vind om te doen :)
7. Mijn man hoopt, dat de eettafel, ooit weer echt eettafel is! Daar liggen alle spullen voor het scrappen en als ik niet werk, ik daar veel tijd door breng.
8. Ik morgen spullen aan ga schaffen om te beginnen met hardlopen, het programma al op de ipod staat! (rennen met Evy)
9. Ik graag etentjes/straatfeesten e.d. organiseer.
10. Ik nu echt weer door moet met de was, anders krijg ik het nooit af!!

Ik geef de tag door aan Masha!

Fijne zondag nog, Liefs Aenne

Gewoon zomaar

We zijn druk aan het nagenieten van de straatbbq, maar ik had nog wat dingen gemaakt. En die wilde ik nog even op mijn blog zetten. Iedereen die aanwezig was, ontzettend bedankt voor de gezellige middag/avond! En ik hoop van harte dat we het volgend jaar weer over doen!

Het theekistje was een prijs die men kon winnen bij de bingo! Iedereen deed druk mee, en was erg blij met de prijzen. Voor de mensen die in Hillegom en omstreken wonen, houd de Hillegomer en het Witte Weekblad in de gaten! Want daar komen we in te staan!
En het verjaardag kaartje is voor mijn Tante Marian, doordat zij gisteren jarig was konden wij er niet heen. Maar ze verdient natuurlijk wel een kaartje.

En ik wilde jullie een kleine impressie van onze straatbbq niet onthouden, vandaar de collage die ik heb gemaakt.Zodat jullie er toch een beetje van kunnen zien!

Fijne zondag nog!
Aenne

woensdag 21 september 2011

De laatste loodjes

Hierboven de laatste twee windlichtjes die ik heb gemaakt, ik hoop dat ik nog meer potjes kan vinden want ik heb er nu nog 6 te weinig. Dus als er iemand in de buurt nog potjes heeft staan, laat het me weten want ik kan ze goed gebruiken!!
Mijn buuffies en ik hebben besloten dat alle vrijwilligers die ons helpen met opbouwen en weer afbreken een bedankje krijgen. En daar ben ik vanmiddag mee bezig geweest. En niet al te naar klusje.


Ik zal jullie de foto's van onze schuur besparen, als ik niet beter zou weten lijkt het wel of ik een cafe ga beginnen. Maar het is natuurlijk allemaal voor de straatbbq.

Fijne dag nog!
Liefs Aenne

vrijdag 16 september 2011

Trouwen!!

Vandaag trouwen onze vrienden Leon & Wendy, nou wil het toeval dat Wendy dezelfde opleiding doet als ik heb gedaan. En bij mij op de afdeling werkt. Daarom het bovenstaande en het onderstaande kaartje. Eentje namens Bart & mij en eentje namens alle bewoners van de afdeling waar wij op werken.
Vorige week was Miranda jarig, en omdat zij me heeft leren scrappen is dat natuurlijk een zelf gescrapt kaartje waard!
Nou ik ga me maar eens klaarmaken voor de bruiloft en nog even wat huishoudelijke dingen doen!
Fijne dag allemaal!
Liefs Aenne

zondag 11 september 2011

Burendag!!

24 september aanstaande is het nationale burendag, en dat zullen ze weten hier in Hillegom. Want bij ons in de straat gaan we een feestje bouwen. Dus we zijn druk met de voorbereidingen, eigenlijk moeten we alleen de boodschappen nog doen en hopen dat het mooi weer word hihi
Samen met een buurvrouw heb ik de potjes van groenten bewaard en die heb ik vanavond opgepimpt. Zodat we leuke waxinelichthouders hebben om op de statafels te zetten voor de avond.


Nou moet ik er nog wel een paar meer maken, wil ook nog een andere kleur gebruiken. Maar dit is de eerste lading die ik heb gemaakt.

Fijne avond, Liefs Aenne

vrijdag 2 september 2011

theekistjes







24 september aanstaande hebben we hier in de straat een straatbbq, ook een beetje in verband met burendag! In onze straat is een nieuwbouw appartementen complex gebouwd, en wij de oude bewoners willen kennis maken met onze nieuwe overburen. En aan de aanmeldingen te zien, zij ook met ons.

Als activiteit gaan we een bingo organiseren en daarvoor heb ik vanavond even zitten scrappen. Er worden dan natuurlijk prijzen gegeven en mijn bijdrage heb ik bij deze dan geleverd!

Fijne avond!! Aenne

Mini mini

Nu begrijpen jullie natuurlijk allang dat ik dol ben op het maken van mini's! En nu kreeg ik van een oud collega's van Bart de foto's van het zeevissen doorgestuurd. Wat de mannen nog niet zo lang geleden hebben gedaan. Die foto's staan hieronder!

Hierboven staat de hele mini collectie, met dank aan Miranda! Want die heeft me aangestoken met het scrapvirus. En ik geniet er steeds meer van, de dingen die ik maak worden ook steeds leuker al zeg ik het zelf hihihi.








Liefs Aenne

Eindelijk weer internet.....

Na een weekje geen internet, telefoon en weinig op tv. Dus veel tijd om te scrappen heb ik weer wat kunnen scrappen. Het kaartje hierboven is voor mijn oude vriendinnetje Bianca die van een gezonde zoon is bevallen!

Het kaartje hieronder heb ik gemaakt voor onze goede vrienden die helaas voortaan hun oma moeten missen.
Afgelopen zondag was onze buurvrouw jarig, daarvoor maakte ik het kaartje hieronder.
De twee hieronder voor twee van mijn collega's die het even nodig hebben!

Liefs, Aenne