CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 28 november 2011

Sinterklaas taart en nog wat meer.....

Het is alweer even geleden, maar ik heb gezellig met mijn moeder samen een sinterklaas taart gemaakt. Erg leuk, al was het puzzel plaatje wat mijn moeder uitzocht een beetje moeilijk!
Hoop dat de taart net zo lekker smaakt al hij eruit zag!Dus hierboven van mijn mamsie druk bezig met de Sinterklaas taart! Afgelopen zaterdag ben ik met een aantal collega's naar Oberhausen geweest , de kortste omschrijving die ik kan geven is ERRUG Gezellig!!(Sorry Miranda heb je collage gepikt :(, maar heb zelf nog geen foto's)
En gisteren was mijn achternichtje Julia jarig! Ze is alweer 11 jaar geworden. Vandaar het kaartje.

Liefs Aenne

zaterdag 12 november 2011

De straatbbq mini
Het is alweer bijna twee maanden geleden, maar het was een geweldige dag! Ons straatfeest!! Er zijn echt geweldig veel foto's gemaakt, daar moest ik uit kiezen en dat was al een klus op zich. Tijdens een avondje scrappen ontstond het idee om het boekje aan twee zijden te binden, zodat het een groter boekje word zodra je het openslaat. En zeker omdat er dan op alle pagina's heel veel te zien is!

Het is een vrij rustige mini, met wel heel veel tekst. Dat komt denk ik een beetje omdat het zo'n leuke dag is geweest en er zoveel dingen gebeurden.

Fijn weekend nog!
Liefs Aenne

dinsdag 8 november 2011

Avifauna miniZe staan een beetje door elkaar de foto's, maar hier is dan eindelijk de mini van Avifauna. We zijn in September 2 dagen met een aantal collega's en bewoners van mijn werk naar Avifauna geweest. Twee erg leuke dagen, om de privacy van iedereen te beschermen heb ik de foto's bewerkt. Wat me eigenlijk heel logisch lijkt.

De mini is gemaakt met Echo Park, Victoria Garden papier, erg leuk om mee te werken. En leuke kleuren ook!
Fijne avond nog allemaal!
Aenne

zaterdag 5 november 2011

Gezellig avondjeVanavond een gezellig avondje gehad bij mijn buuffie Marijke, samen met mijn vriendin Daisy!
Erg gezellig, en maar weer ontdekt dat het maken van taarten toch wel erg leuk is. Al zal het nog even duren voor we deze taart aan gaan snijden. Heb hem namelijk voor de kerst gemaakt, en dat vind Marijke een beetje jammer, want die zou erg graag willen weten hoe we hem vinden smaken.

Fijn weekend allemaal!
Liefs, Aenne