CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 30 december 2011

Project Life

Vanmiddag stond dan eindelijk de postbode voor de deur, met de spullen die ik had besteld om dan overmorgen te kunnen beginnen met Project Life.
Dit houd in dat je elke week of elke maand van het jaar foto's maakt en zo het hele jaar alle gebeurtenissen bijhoud.
Nou heb ik alvast een voorblad gemaakt, zodat je kunt zien dat het om 2012 zal gaan. Heb al hele leuke ideeen voor de foto's van de eerste week, natuurlijk eerst de jaarwisseling! Daar heb ik twee wensballonen voor gekocht, zodat onze vrienden en wij deze op kunnen laten en hopen natuurlijk dat deze wensen uit mogen komen....
En dan hebben we volgende week ook nog een nieuwjaarsborrel bij mijn oom en tante, dus de eerste week komt het helemaal goed met de foto's!!

Oja natuurlijk volgt ook nog de rest van mijn december daily, maar daarin ben ik een beetje verzaakt. Moet nog een hoop foto's laten printen en verwerken.....Maar die volgen dus nog!.

Voor het nieuwe jaar wil ik jullie het allerbeste toewensen!! En dat alle dromen en wensen maar in vervulling mogen gaan!! Voor de dames die scrappen, alvast heel erg veel scrapplezier!

liefs Aenne

dinsdag 13 december 2011

1e Week van mijn December Daily....

Vanochtend door de regen heen gerent om te kijken of mijn foto's binnen waren gekomen bij de Kruidvat, maar helaas! Maar ik zou mezelf niet zijn als ik niet vanmiddag gewoon nog een keer zou zijn gaan kijken, en gelukkig!! Toch weer een aantal foto's binnen, zodat ik eindelijk de eerste week van mijn December Daily af heb kunnen maken....
Op een aantal pagina's heb ik de foto's bewerkt, ivm de privacy van de mensen die erop staan. En omdat ik natuurlijk niet de mensen op mijn werk zomaar op het internet kan zetten. Eindelijk de eerste week op mijn blog. Hoop dat ik gauw de foto's van de tweede week binnen heb, want ik he de smaak te pakken en wil nu echt doorgaan!!

Liefs Aenne

maandag 12 december 2011

Kerstkaarten

Zaterdag heb ik ze op de post gedaan, en nu durf ik ze eigenlijk wel op mijn blog te zetten. Denk wel dat iedereen ze inmiddels wel heeft ontvangen.Ze zijn gemaakt met het Holly Jolly papier van Echo Park. Zelf vind ik dit zulk leuk papier dat ik hier ook mijn Decmber Daily mee aan het maken ben. Daar zal ik ook gauw wat foto's van op mijn blog zetten, maar ik mis in de eerste week nog een paar foto's dus wil ik nog even wachten met de eerste twee weken erop te zetten.

Liefs Aenne

Even een onderbreking in het scrappen!

Nu ik vakantie heb, en bijna niets anders doe dan scrappen. Had ik vandaag even een onderbrekking. Masha belde van de week of ik haar wilde helpen met de taart voor haar verjaardag! Natuurlijk, niks zo leuk als een taart maken, en snoepen van het biscuit en de fondant....

Van Masha kreeg ik een heel klein (15 cm) bakvorm, dus al gauw was er het idee om voor mezelf ook nog een taartje te maken. Daar morgen mijn vriendin een bakkie komt doen heb ik gelijk iets lekkers voor erbij. En omdat alles hier in kerststijl is, ook maar het taartje in kerstkleuren! Erg leuk en ik hoop dat hij ook erg lekker zal zijn!

Liefs Aenne

vrijdag 9 december 2011

Een weekje vakatie!

Eindelijk is dan mijn weekje vakantie begonnen, en dus eindelijk tijd om aan mijn DD te werken. Wat me moeite kost is het foto's maken. Maar genoeg leuke dingen op komst dus het zal ook wel goed komen.

Vandaag is het 17 jaar geleden dat mijn ouders zijn getrouwd en vanochtend een gezellige ochtend met mijn moeder op de Winter Fair bij Kasteel Keukenhof gehad!
Hier alvast een impressie van wat we vandaag beleefd hebben en dus de dag die word gevuld in mijn DD!

Fijn weekend!
Liefs Aenne