CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 18 januari 2012

Oberhausen

Zoals ik al eerder heb gepost ben ik in November een dagje naar Oberhausen geweest met een aantal collega's. Je kon je hier voor opgeven, via de personeelsvereniging.
Vroeg op, om op tijd op werk te zijn....Hebben we uiteindelijk een geweldig leuke dag gehad met z'n allen.

Al snel kreeg ik van Miranda de foto's en daar heb ik nu een mini van gemaakt. Was er al even mee bezig. Maar omdat ik op het moment eigenlijk met teveel tegelijk bezig ben, was hij even blijven liggen. Nu lig ik ziek op de bank, het gehele verhaal zal ik jullie besparen. Maar nu heb ik toch mijn spulletjes bij elkaar gepakt om hem af te maken, de foto hieronder is het eindresultaat. Sorry voor de slechte collage, maar het lukte me niet echt.
Liefs Aenne

Bijna jarig....

En dus tijd voor een taart!! Van mijn collega Lidia allemaal leuke tijdschriften gekregen met daarin knutsel idee├źn. Dus de komende tijd nog genoeg te doen....Maar ik liep ook tegen een pagina wijd artikel aan van een taart, die ik toch wel heel erg leuk vond.

Afgelopen maandag een avondje geplant bij mijn buurvrouw Marijke, erg gezellig natuurlijk. Zij ging een taart maken voor haar zus en als ik hulp nodig had, hielp ze me bij mijn taart. Het eindresultaat mag er wezen vind ik zelf, en hoop dat ook dat hij net zo lekker smaakt als dat hij eruit ziet!! Vrijdag ga ik er nog cupcakes bij maken, op dezelfde manier versierd, anders ben ik bang dat ik niet genoeg heb voor alle visite.

De eerste foto is de deksel van mijn taart, erg leuk om ook eens bloemen te maken van fondant, en in het tijdschrift stond ook uitgelegd hoe en wat.
Het hengsel (foto hieronder)
Foto drie is de onderkant van de taart.

En tadaa hier het bovenaanzicht. De theepot taart, erg leuk om een keer te maken. En zeker voor herhaling vatbaar, om nog eens iets met dit idee te doen.