CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 28 maart 2012

Paasstuk maken

Gisteravond met mijn schoonzus Alice, haar moeder en haar schoonzus, mijn schoonmoeder, schoonzus Astrid, Petra en Judith een paasstuk wezen maken. We zijn hiervoor ook al een aantal keer bij deze vrouw geweest, vorig jaar ook een paasstuk en de kerst daarvoor een mooi kerststuk. Erg leuk en ze heeft echt allerlei spulletjes.

We konden dit keer kiezen uit een met oude fietsbanden gevlochten stuk, of een stuk met een haan erin, of eentje met daarin een kip van gaas die je dan naar eigen inzicht kon vullen. Erg leuk allemaal. Maar mijn oog viel op een krans, en daar heb ik dan uiteindelijk ook voor gekozen.
Hij staat nu nog even op een kastje, want ik kan nog niet kiezen waar ik hem neer wil zetten....


Liefs Aenne

dinsdag 27 maart 2012

Project Life week 11 & 12

Vanochtend waren de foto's voor week 11 en 12 binnen. Nu heb ik in mijn week vakantie een hoop leuke dingen gedaan. Daardoor kon ik de foto's niet zo lang laten liggen en ben gelijk begonnen met het bijwerken.
En nu kan ik al het eindresultaat laten zien, en ben ik best trots om te zeggen dat ik bij ben met mijn Project Life!! Week 11: Week 12 deel 1:
Week 12 deel 2:
Fijne dag nog!
Liefs Aenne

zondag 25 maart 2012

Babyshower

Gistermiddag de high tea/babyshower voor mijn vriendin gehad. Erg gezellig, ik had een spel gemaakt met allemaal vragen. Een groot aantal waar/niet waar. Maar ook open vragen en een aantal doe vragen. Erg leuk en erg gezellig.
Via www.juwelientje.nl had ik zelfmaak zeepketting pakketjes besteld. Erg leuk om te doen, toch een beetje een creatieve touch aan het geheel. Echt een aanrader trouwens die site, Ingrid maakt erg leuke dingen!!

Voor de high tea zelf, zijn de zoete hapjes verzorgd door Meriel, een goede vriendin van mijn vriendin. Erg lekker was het allemaal. En het zag er erg mooi uit. Ook zij heeft een site, maakt zulke mooie dingen; http://www.tasteforbeauty.nl/Zelf had ik om iedereen te bedanken kaartjes gemaakt! En voor het archief had ik gevraagd of een collega die in haar vrije tijd veel fotografeert wilde komen om foto's te maken. Zodat ik straks een mini voor mijn vriendin kan maken, en zij een mooie herinnering heeft.Iedereen een fijne zondag!
Liefs Aenne

vrijdag 23 maart 2012

Een beetje Pasen in huis

Eergisteren een beetje Pasen in huis gehaald. Eigenlijk was ik het dit jaar geen plannen om paastakken neer te zetten. Maar ik zou mezelf niet zijn als ik toch weer van gedachten verander.
Dus toen ik gezellig een ging lunchen in het dorp met mijn oud-collega Desiree en we de blokker in liepen, ging ik overstag!
Allemaal leuke paasdingen en niet eens in de normale kleuren (geel-groen) nee alles in roze grijs en wit.
Dus met een tas vol spullen op weg naar huis! En nu een gezellig plekje in de kamer erbij...
Liefs Aenne

donderdag 22 maart 2012

Taarten maken met Tim & Bob

Vanmiddag met de tweeling Tim & Bob taarten versierd.
Ze kijken graag naar taarten van Abel en een tijdje geleden ontving ik daarom een sms of tante Aenne met hun een keer zo'n taart wilde maken.
Natuurlijk wil ik dat een keertje doen, want tja een taart maken is altijd leuk! En zeker als je het dan met je neefjes kan doen.
Dus gisteren al biscuits gebakken en alle spullen bij elkaar gezocht. Begin van de middag was het tijd om te beginnen......
En zoals jullie zien is het eindresultaat erg leuk geworden! De snoeptaart is inmiddels aangesneden en was ook erg lekker!
Liefs Aenne

woensdag 21 maart 2012

Update Project Life week 4 t/m 10

Gisteravond een avondje gezellig wezen scrappen met Inge en Miranda.
Buiten dat we dan gezellig zitten te kletsen, scrappen we ook nog het
nodige.
Zo ben ik inmiddels bijna bij met mijn Project Life, loop nu nog maar 1 week
achter, maar die foto's heb ik al besteld. Dus hieronder alle weken die ik tot nu toe
gemaakt heb:
Week 4;Week 5;Week 6;WWeek 7Week 8;
Week 9;Week 10;
Zelf krijg ik steeds meer plezier in het bijhouden van de PL, omdat je zo ziet wat je in het jaar doet. Gewoon leuk om door te bladeren en alles weer terug te zien. Wel valt me op dat ik probeer juist leuke dingen te plannen, om leuke foto's te kunnen maken. Maar dat is natuurlijk helemaal niet erg. Ik bedoel om leuke dingen te doen.

Nu ga ik maar gauw verder met de mini van mijn vaders verjaardag die foto's zijn ook binnen gekomen, dus daar wil ik graag mee aan de slag.

Liefs Aenne

maandag 19 maart 2012

Weekend Den Bosch

Afgelopen weekend naar Den Bosch geweest, erg leuke stad. Gezellig gewinkeld, oude gebouwen. Brabantse gezelligheid bossche bollen.
En geslapen in een erg leuke bed and breakfast, de bossche beul! Echt een aanrader voor mensen die van een leuk uitstapje houden. Voor de creatieve mensen onder ons, er zit een erg grote Pippoos winkel!!
Nu de foto's nog laten printen, maar hier alvast een voorpoefje! Van dit gezellige weekend.
Liefs Aenne

vrijdag 16 maart 2012

Ook deze nog.....

Voor de babyshower van mijn vriendin zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Gaat een gezellige dag worden. Maar daar kan ik niet veel over vertellen, omdat zij misschien ook naar mijn blog kijkt en dan al teveel weet.
Ze weet wel wanneer het is en dat we dan een aantal dingen gaan doen, maar daarvoor zullen ook jullie op de foto's moeten wachten.

Als een bezigheid op de shower, heb ik een spel gemaakt. Waar het over gaat dat lijkt me duidelijk... over de baby.
Hier alvast een voorproefje!!

Liefs Aenne

De smaak te pakken!!

Nu had ik het scrappen al een tijdje laten versloffen, simpelweg omdat ik geen tijd had. Door het maken van alle taarten maar ook de normale dingen zoals werken en het huishouden.
Maar je moet het toch wel een keertje oppakken, anders is het zonde van alle spullen die je ervoor hebt gekocht. En nu, nu na een middagje scrappen heb ik de smaak echt weer te pakken.
Na het bijwerken van mijn PL, ben ik begonnen met het maken van een mini voor alle foto's van het weekend weg voor mijn vaders verjaardag.
Ook die kon ik alleen de buitenkant vast maken, want de foto's zijn nog onderweg. Maar het ligt alvast klaar, dan kan ik ermee aan de slag zodra de foto's er zijn.
Als ik dit zo terug lees moet ik wel een beetje lachen, want ik krijg het nog druk haha!

Liefs Aenne

Kan eindelijk iets laten zien van mijn PL

Vrijdag, heerlijk vrij. Manlief languit voor de tv op de bank...
En ik aan de eettafel, heerlijk muziekje op. Niks anders dan
scrapspullen om me heen. Gaat het me nu dan lukken?

Het antwoord daarop is JA!! De eerste drie weken zijn klaar
en de daarop volgende weken ben ik druk met de voorbereidingen.
Zit te wachten tot mijn foto's binnen komen, maar dat gaat
me nooit snel genoeg....
Het voorblad;
Week 1;
Week 2;
Week 3;
Dit is het tot nu toe, ik hoop gauw weer nieuwe dingen te kunnen laten zien.
Zul je zien komen die foto's morgen pas binnen :-(

Liefs Aenne

dinsdag 13 maart 2012

Zo maar weer eens iets bloggen


Het is alweer even geleden, maar heb het erg druk gehad met van alles en nog wat
in de tussentijd natuurlijk wel creatief bezig geweest.
Vandaar dat ik ook maar eens iets wil laten zien...
Voor mijn vaders verjaardag maakte ik de bovenstaande cupcakes. We gingen daarvoor een weekendje weg met het hele gezin. Was erg leuk!!
Nu na alle taarten en cupcakes, weer tijd gevonden om te scrappen, maar die foto's volgen nog!

Tot snel!! Aenne