CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 18 april 2012

Mini Volta Limburg

Een paar dagen vrij geweest, en dus druk aan de scrap geweest!! Had pas geleden van een klein album al de buitenkant bekleed met Echo Park "Note to self" papier. En nu ik de foto's van het fiets avontuur van Bart binnen kreeg, besloot ik toch om dit ervoor te gebruiken.
Op het internet had ik een voorbeeld gezien, dus dit heb ik er een beetje voor gebruikt, best leuk om een keer naar aanleiding van een filmpje een albumpje te maken.


De journaling moet ik nog doen, maar daar kwam ik vanavond niet meer aan toe, dus dat komt morgen. Al met al vind ik hem zelf er leuk, en Bart voor wie hij is vind hem ook erg leuk, en dat is natuurlijk nog belangrijker dan wat ik er van vind!

Fijne avond, slaap lekker!
Liefs Aenne

dinsdag 17 april 2012

Project Life week 14 en 15

Vanochtend druk in de weer geweest in huis, en alle boodschappen gedaan. Maar nu toch echt tijd gemaakt om te scrappen! Wilde wat kaartjes maken, maar toen ik in het dorp was bedacht ik me dat er foto's op me lagen te wachten. Dus eerst maar aan PL werken. Omdat ik van week 15 nogal wat foto's had, heb ik er extra een lo bijgemaakt, omdat ik deze foto's niet weg wilde laten.
En hier is het resultaat!

Fijne dag allemaal! Liefs Aenne

woensdag 11 april 2012

Lekker in de weer

De afgelopen dagen vrij geweest, heerlijk natuurlijk, beetje jammer dat het weer niet echt mee werkt. Maar ja binnen ook genoeg te doen.
Ik heb een kussen weer eens een nieuw jasje gegeven, gewoon omdat ik een leuke stof tegen kwam.

Ben begonnen aan een mini, met het Note to self papier van echo park. Erg leuk papier en op het internet ook al hele leuke dingen mee gezien. Dus daar ben ik nog wel even mee bezig. Moet alleen nog de foto's laten ontwikkelen, maar dat komt wel goed.

Van mijn schoonmoeder kreeg ik een paar maanden geleden een pakket om een memobord te maeken. En daar ben ik ook maar eens aan begonnen. Het bleef maar staan, wat zonde is natuurlijk. Hij is nog niet helemaal af, maar dat komt de komende dagen vast wel goed.
Liefs Aenne

zaterdag 7 april 2012

PL week 13 deel 3 en kaartjes

Gelukkig zijn de foto's van Bart zijn fietstocht vandaag binnen gekomen, was al bang dat het na de Pasen zou worden! Maar heb ze gelukkig vandaag al kunnen verwerken in mijn PL. Zijn foto's gemaakt door een professionele fotograaf, dus echte fietsfoto's! Super gaaf!! Zie hieronder!!
Ook weer twee kaartjes gemaakt, eentje voor mijn ouders. Besefte me van de week ineens weer even hoe kostbaar het is om ze nog om me heen te mogen hebben. En een kaartje voor onze vriendin Jilly die van de week jarig is.Fijne Paasdagen!
Lief Aenne

woensdag 4 april 2012

PL,kaartjes en taart

Drukke dagen achter de rug, maar toch tijd gevonden om de nodige dingen te maken.
Voor een collega mocht ik haar verjaardagstaart maken, het is een theepot taart geworden, net weer iets anders dan de taart die ik maakte voor mijn eigen verjaardag.Morgen zijn er twee collega's 12,5 jaar in dienst en voor allebei heb ik een kaartje gemaakt. Erg leuk om weer eens te doen. Inge en Miranda vertelde over Pinterest en daar heb ik de ideeen vandaan. Staan echt hele leuke dingen op, dus alweer genoeg ideeen voor in en rond het huis!En dan is er natuurlijk nog Project Life wat ik echt steeds leuker ga vinden. Inmiddels ook maar het Faboules papier aangeschraft. Vind deze kleuren toch wel heel erg leuk. Dit is dus week 13 deel 1 & 2 er komt ook nog een deel 3 omdat ik van Bart hele mooie foto's heb van het wielrennen in limburg. Die moeten er echt in! Ben zo trots dat hij 85 km in het heuvelachtige gebied heeft gefietst samen met zijn vader, broer en zwager.Liefs Aenne