CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

vrijdag 25 mei 2012

Project life week 20

Heerlijk weer natuurlijk de afgelopen week!! Maar vandaag toch even aan mijn pl gezeten.
Genoeg foto's om er in te verwerken, mijn vriendin Daisy is moeder geworden. Dus een foto met kleine Milan mag niet ontbreken.

We waren even bij mijn broer op visite, dus gretig foto's gemaakt van Jaycee en Mikai!! En Robin en Sandra kwen een hapje eten. Stitchie (onze hond) is zo dol op Robin dat ze hem altijd veel te enthousiast wil begroeten! Wat ook weer hele leuke foto's oplevert. En natuurlijk genoten er ook met z'n allen van het zonnetje!! Bijna elke avond buiten eten, van mij mag het voorlopig dus zo blijven!!

dinsdag 15 mei 2012

Project life week 19

De afgelopen week veel gescrapt, allemaal leuke kaartjes gemaakt. En nu weer een leuk idee voor blikjes, als waxinelicht houdertjes in de tuin. Zag het toevallig bij de buren van mijn ouders waarvan de dochter afgelopen week is getrouwd. Erg leuk idee, en dacht met de zomer in aankomst is het misschien wel een leuk idee om de tuin een beetje aan te kleden.

Maar eerst heb ik vanochtend mijn Project Life bijgewerkt. Week 19 is nu ook klaar, nou ja zit nog een beetje in dubio. Of ik niet een lo zal maken, want er zijn zoveel foto's en ik kan niet goed kiezen. Daarom heb ik nu eerst maar voor deze drie foto's gekozen (kijk maar naar de foto's) Moet de foto's toch nog gaan bestellen voor een normaal fotoboek, misschien dat ik dan als nog een ideetje krijg. Maar op dit moment denk ik dat ik het zo laat.
Deze week weer een normale week, geen leuke dingen geplant staan. Nou ja, misschien dat mijn vriendin Daisy eindelijk gaat bevallen, dan gaan we natuurlijk op visite bij hun om het kindje te bewonderen. Maar voor nu moeten we gewoon nog even afwachten tot ze daadwerkelijk bevallen is.

Liefs Aenne

donderdag 10 mei 2012

Trouwkaartjes

Op het moment lijkt het wel alsof ik alleen maar aan het scrappen ben :) nou ja eigenlijk is dat ook wel zo. Maar ik heb ook wel elke dag weer een nieuwe reden om te beginnen. Morgen trouwt mijn oude buurmeisje en dat is natuurlijk een reden voor een kaartje.
Zelf hebben we een heel boek vol met kaartjes die we die dag hebben gekregen, toch nog altijd een hele leuke herinnering om te hebben.

 En dan aankomende zaterdag hernieuwd mijn grote neef Michiel zijn trouwgelofte aan zijn vrouw Monique! Heel bijzonder dat ze dit gaan doen, ze hebben helaas een hele zware tijd achter de  rug. Hierom geven ze elkaar zaterdag opnieuw het JA-woord om hun liefde voor een tweede keer aan elkaar te bezegelen. Daarom ook voor hun een kaartje!
 
Liefs Aenne

dinsdag 8 mei 2012

Project life week 18 deel 2

Lekker zitten scrappen en nu kan ik dan eindelijk week 18 deel 2 laten zien. Ik ben samen met mijn schoonzus Alice en haar zoons Tim & Bob tulpen wezen plukken in het land achter een bedrijf hier in Hillegom. Was erg leuk, ookal zat het weer een beetje tegen.

Zo leuk om die tulpen uit de grond te trekken met bol en al! Dat mocht omdat het seizoen op zijn retour is en we dan de bollen volgend jaar in onze eigen tuinen kunnen planten en het zo een fleurige boel word!
Liefs Aenne

Welkom thuis slinger

Het duurt nog een paar dagen, maar ik ben alvast begonnen. Bart is op dit moment de Mont Ventoux aan het befietsen.Morgen reizen ze door richting Alphe du Huez, om deze vrijdag te trotseren.
Hij is dus een hele week van huis, wat ik helemaal niks vind, maar daar gaan we het niet over
hebben.Dus heb ik een slinger gemaakt voor als hij thuiskomt, om zo te laten weten dat ik echt heel erg
blij ben dat hij er weer is.
Liefs Aenne

Kaartjes

Gisteren weer eens een aantal kaartjes gemaakt. Ook wel weer eens leuk om te doen, was


alweer even geleden....
Liefs Aenne

vrijdag 4 mei 2012

Project life week 16,17 en 18deel 1

Vanochtend maar weer eens aan mijn project life gezetten, de laatste weken maar weer bijgewerkt.
Een hoop leuke dingen hier in de buurt en gewoon een hoop leuke dingen gedaan.
Zo hebben de mannen een fietstocht gedaan, de Vacansoleil4Challange, hadden we het bloemen-
corso. Ben ik begonnen met het schilderen van de keuken, dit gaat even langer duren, omdat ik
het even wat rustiger aan zal moeten gaan doen. En dan natuurlijk ook nog Koninginnedag!
Week 18 krijgt nog een deel twee, maar die foto's moet ik nog af laten drukken...dus even geduld,
ook voor mezelf, want ze zijn echt heel leuk geworden!!

Allemaal alvast een fijne bevrijdingsdag!
Liefs Aenne