CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 13 juni 2012

Scrappen met mijn vriendinnetje Ilona

Vandaag een middagje gescrapt met Ilona, we hebben samen een canvas bekleed, met een foto van haar vriend Jeroen en zij zelf.

We hebben papier van Bo Bunny gebruikt, wat een erg leuk eind resultaat gaf.

Liefs Aenne

zondag 10 juni 2012

Uitnodigingen voor ons 5 jarig jubileum...

Alles gaat stiekem Bart weet alleen dat hij die dag niet mag en kan werken. Wat we gaan doen zet ik hier dus ook nog niet neer, maar wel de uitnodigingen want die heb ik eindelijk klaar....

vrijdag 8 juni 2012

Pl week 21 & 22

Net even het dorp in gelopen met de buurvrouw, haalden we allebei een bosje gerbera's op. En toen toch nog maar even mijn foto's opgehaald, liep twee weken achter met mijn project life. Op de een of andere manier kan ik daar echt niet tegen, dus gauw aan de slag gegaan en hier is het eind resultaat.....
Liefs Aenne

Bedank taartje

Soms zit het leven even niet mee, dat overkomt ons allemaal. Maar dat er dan mensen zijn die om ons geven, dat is natuurlijk geweldig.

En zulke mensen hebben Bart en ik ons leven, wij zijn gezegend met vreselijk lieve buren. Buuf Louella heeft de afgelopen tijd heel erg veel voor mij/ ons gedaan. Ze zeggen altijd dat we ze niet hoeven te bedanken, maar ik ben haar erg dankbaar voor de steun en hulp die ik van haar krijg. Dat ik vanochtend een taartje voor haar heb gemaakt....

Liefs Aenne

maandag 4 juni 2012

Waar een glazen potje al niet goed voor is.....

Van de week zat ik op Pinterest te snuffelen om leuke ideetjes op te doen. Geloof me je komt er aardig wat tegen.

Zo kwam ik het idee tegen om suiker scrub te maken. En dan het potje waar het in gaat te scrappen.
Dus hieronder het uiteindelijke resultaat!

zondag 3 juni 2012

Foto's Stitchie

Vanavond in de weer geweest om foto's te maken van Stitchie, op 27 juli aanstaande zijn Bart en ik vijf jaar getrouwd.

Bart wil het niet vieren, maar toch word er wat aan gedaan. Dus Stitchie was vanavond fotomodel/slachtoffer van mijn plan! Op de foto's heeft ze de stropdas om die Bart op onze trouwdag droeg. Ik wil een of meer foto's gaan gebruiken voor de uitnodigingskaart, helaas kan ik nu niet meer kiezen!!

Fijne avond,
Liefs Aenne

vrijdag 1 juni 2012

PL week 20 deel 2

Week 20 van mijn PL heeft toch nog een tweede gedeelte gekregen. Het was natuurlijk heerlijk weer. Dus mijn broer en schoonzus met de kids kwamen eten. En ook onze vrienden Robin en Sandra waren weer van de partij.

Samenwoon taart

Vanmiddag samen met mijn buurmeisje Christel een taart gemaakt voor vrienden van haar die per vandaag gaan samenwonen. Nou moet ik zeggen dat ik er niet heel veel aan heb gedaan, de harten het huisje en de toplaag is mijn werk, de rest heeft Christel gemaakt. De vulling is met bastognekoek, hebben natuurlijk wel even geproefd!! En vonden het allebei erg lekker!!

Erg leuk om weer eens te doen, en vanavond ga ik dan maar eens proberen om aan mijn PL te zitten.