CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 28 juli 2012

Pl week 28,29

We zijn er saampjes een weekje tussen uit geweest! Voor het eerst weze camperen!! Erg leuk en we gaan ook kijken voor een eigen tent.
Maar nu weer thuis, nog een weekje vakantie en dus tijd om mijn pl bij te werken. Wel goed te merken dat ik vakantie heb, want ik maak zoveel foto's
Hier nu eerst pl week 28 en 29.
Fijn weekend allemaal
Liefs Aenne

donderdag 19 juli 2012

Cupcakes voor bij de bruidstaart

Daar het weer op dit moment nog niet heel lekker is. Heb ik me gestort op het decoreren van de cupcakes voor naast de bruidstaart.

Helemaal in dezelfde stijl, zelf vind ik het net de bruidstaart in het klein! Erg leuk dus! Helaas nog een week wachten voor we ze kunnen proeven.

Liefs Aenne

dinsdag 17 juli 2012

Bruidstaart!

Volgende week vrijdag zijn Bart en ik vijf jaar getrouwd en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vanavond heb ik daarom met onze buurvrouw Marijke een bruidstaart gemaakt.

Het was de bedoeling dat het een twee lagen taart zou worden. Maar door mijn klungeligheid is het een normale taart geworden en maak ik cupcakes erbij in dezelfde stijl. Maar die volgen nog.

En ik wilde niet een week wachten om hem op mijn blog te zetten!! Dus zie hier:.......

Liefs Aenne

donderdag 12 juli 2012

Koetaart en cupcakes!!

Aankomende zaterdag hebben we een familiebbq, met mijn kant van de familie. Erg gezellig natuurlijk, want we zien elkaar veel te weinig.

Iedereen neemt iets mee, zodat we allemaal lekkers hebben om te eten ( nu nog hopen dat het weer meewerkt) en ik besloot om het toetje te maken.

Dus vandaag een koetaart gemaakt, omdat we bij mijn oom bbq'en die met zijn tuin aan een weiland grenst. Waar mijn vader en zijn broers en zussen altijd speelden en waar mijn vader ook al menig koe uit de sloot heeft gehaald. Vond ik dit wel een leuk thema voor de taart, toen ik eenmaal bezig was, bleek mijn taart een beetje kleiner dan ik had verwacht. Dus ook nog een aantal cupcakes gemaakt, met daarin botercreme en een beetje jam.

Nu hopen dat iedereen het leuk maar vooral ook lekker gaat vinden!
Liefs Aenne

PL week 23,24 en 27

Vanmiddag weer eens lekker aan mijn PL gezeten. Nu zijn de weken die ik nog miste ook klaar en loop ik weer helemaal bij. Heerlijk gevoel geeft dat!

Morgen ga ik namelijk een taart maken voor de familie bbq die we aankomend weekend met de familie Jongbloed hebben. We moesten allemaal wat meenemen, dus ik dacht laat ik dan voor een toetje zorgen! En wat is nou leuker dan een zelfgemaakte taart!

Liefs Aenne

donderdag 5 juli 2012

Project life week 25 & 26

Ik liep al een paar weken achter met mijn PL, dus van de week foto's besteld. In de veronderstelling dat ik alle foto's had doorgestuurd...Maar deze dombo vergat gewoon twee hele weken. Dus nu zijn week 25 & 26 klaar, maar ik mis nog week 23 & 24. Die zullen later volgen.
Liefs Aenne

woensdag 4 juli 2012

Cupcakes!

Vanavond met mijn schoonzusje Alice, de cupcakes versierd voor de traktatie voor Tim & Bob. Erg leuk om te doen, we hebben varkens, koeien en kippekuikens gemaakt! Zie hier het eindresultaat....

Liefs Aenne

dinsdag 3 juli 2012

Kaartjes voor mijn neefjes

Mijn neefjes worden over een paar weken alweer 4, wat gaat de tijd toch hard. Lijkt wel gisteren dat ik ze voor het eerst zag en vast mocht houden.

Donderdag gaan ze voor het laatst naar het schooltje, dus gaan ze trakteren. Morgen ga ik samen met mijn schoonzus de cupcakes maken, maar vandaag heb ik de daarbij horende kaartjes alvast gemaakt.

Liefs Aenne