CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

zaterdag 27 april 2013

Helemaal klaar voor Kroningsdag

Zo we zijn er hier helemaal klaar voor! Kom maar op met die Kroningsdag!! Het raamkozijn is gezellig oranje gekleurd, wilde er toch iets leuks van maken, daar er na 4 bijna 5 jaar hier te wonen nog steeds geen vlag hebben.

Hier het resultaat...

maandag 15 april 2013

Voor de laatste koninginnedag!

Tja 30 april afscheid nemen van onze koningin....beetje raar idee vind ik zelf. Al 32 jaar weet ik niet beter dan dat we een koningin hebben.
Maar om toch een tintje aan deze laatste koninginnedag te geven, ben ik bezig de plantjes hier in huize van Loon een oranje jasje te geven..

Liefs Aennezondag 14 april 2013

Even lekker zitten haken

Voor de afwisseling de zpagetti er maar weer eens bij gepakt. Overal liggen namelijk bolletjes Catania, dat ik dacht laat ik er maar een mandje voor haken. Zal manlief ook goed stemmen!

Fijne week gewenst!
Liefs Aennewoensdag 10 april 2013

Druk met haken!

Het is echt zo, helemaal verslaafd aan haken! Al helemaal bedacht ook wat ik hierna ga maken. Maar eerst zorgen dat dit project afkomt....

Druk in de weer met granny squares haken, inmiddels heb ik er 40 af dus nog een boel te gaan, maar zo leuk om te doen! Het is dat je afentoe wat moet eten en drinken en het huishouden gedaan moet worden. Ben bang dat ik anders niks anders meer zou doen.

Liefs Aenne