CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

dinsdag 16 november 2010

Tafelkleed
Gisteravond ben ik begonnen aan een tafelkleed, erg leuk aangezien ons huis over een paar weken helemaal blauw/wit en delftsblauw versierd is.


Maar nu kom ik toch even niet meer verder. Ik heb met lint versiering gemaakt, in de vorm van placemets, maar ik wil er nog iets op maken, naar mijn zin is het nog te leeg.
Alleen nu zit ik toch al bijna een uur te denken wat ik er dan op moet maken.....Hellup ik kom gewoon echt niet verder.

Gepimpte lampjes
Zo langzamerhand zijn we het huis aan het veranderen, de meubels zijn nu donker bruin, en worden wit. Maar omdat ik niet alles wit wil maken, want dan moeten we ook nog behangen en schilderen. En omdat ik nog steeds gek ben op ons behang wil ik dat nog niet veranderen.
Maar de lampen waren ook wel een beetje aan iets anders toe, tenminste dat vond ik....
Heb alleen een kantje aangebracht, maar ze zien er nu heel anders uit en eigenlijk vind ik ze wel heel erg schattig geworden.

maandag 8 november 2010

Een toch wel heel speciale opdracht......Een oud collega van mijn moeder en mij heeft een aantal jaren geleden, haar nichtje verloren. Nu ze zag dat ik de laatste tijd een hoop dingen maak, waaronder windlichten.En haar vraag was, of ik er twee voor haar wilde maken die dan op het grafje van het meisje komen te staan. Wat het voor mij wel heel speciaal maakt om dit te maken, en dat ik nog wel een beetje beter mijn best doe om het er mooi uit te laten zien.


Inmiddels ben ik er twee dagen mee bezig geweest, gisteren moest ik nog een beetje bijkomen van mijn nachtdiensten. En nu kan ik eindelijk zeggen dat ze klaar zijn.

woensdag 3 november 2010

oud kastje, nu bijna weer nieuw


Afgelopen zondag, heb ik van mijn schoonmoeder een kastje gekregen, wat jarenlang bij hun in de gang heeft gestaan. En daarvoor is het ook nog van de opa en oma van mijn man geweest. Dus eigenlijk is het wel een beetje en speciaal kastje voor Bart.
Toen ik zei dat ik het wilde schilderen, ging hij er eerst tegenin, Je kan een kastje van mijn opa niet schilderen.
Maar gelukkig kon ik hem daarvan af brengen, en hoop ik dat als het straks helemaal klaar is, hij het mooi genoeg vind.
Het kastje krijgt een plekje hier in de huiskamer, en ookal is de verf op dit moment nog nat. Aangezien ik net de tweede laag heb aangebracht, ik vind het eindrestultaat nu al geweldig. Gisteren heb ik een mooie lamp gekocht om erop te zetten, dus eigenlijk kan ik niet wachten tot ik het neer kan zetten!