CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 27 oktober 2011

Zo maar eens weer een paar kaartjes!

Mijn liefste vriendinnetje en haar vriend verwachten hun eerste kindje en dat verdiend natuurlijk een kaartje. Vandaar het kaartje hierboven.
Mijn oom en tante hebben afgelopen weer de zus van mijn tante verloren op veel te jonge leeftijd, en omdat ik graag wil laten weten dat we aan ze denken heb ik het sterkte kaartje voor hen gemaakt.
Mijn eerste vriendje en zijn vriendin hebben hun eerste kindje gekregen afgelopen week. Waar wij heel trots op zijn, omdat zij het moeilijke pad met het ziekenhuis hebben moeten bewandelen. En het doorzettingskracht hebben gehad om nu uiteindelijk hun wondertje in de armen te mogen sluiten!
Vrijdag hebben we een high tea op werk omdat er twee collega's 12,5 jaar in dienst zijn, dat is natuurlijk een kaartje waard.
Het kaartje hieronder is voor mijn ouders. Mijn vader heeft ons altijd geleerd dat het heel belangrijk is om tegen elkaar te zeggen dat je van elkaar houd. En nu ik ouder word en ik mijn ouders minder zie.Wil ik ze toch nog een keertje laten weten dat ik ontzettend veel van ze houd, en heel erg dankbaar ben met de vader en moeder die ik heb!
Dit was het weer voor deze keer. Binnenkort heb ik eindelijk mijn twee mini's af die ik jullie moet laten zien! Ze zijn erg leuk geworden al zeg ik het zelf!
Fijn weekend allemaal,
Liefs Aenne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten