CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

donderdag 27 oktober 2011

Zo maar eens weer een paar kaartjes!

Mijn liefste vriendinnetje en haar vriend verwachten hun eerste kindje en dat verdiend natuurlijk een kaartje. Vandaar het kaartje hierboven.
Mijn oom en tante hebben afgelopen weer de zus van mijn tante verloren op veel te jonge leeftijd, en omdat ik graag wil laten weten dat we aan ze denken heb ik het sterkte kaartje voor hen gemaakt.
Mijn eerste vriendje en zijn vriendin hebben hun eerste kindje gekregen afgelopen week. Waar wij heel trots op zijn, omdat zij het moeilijke pad met het ziekenhuis hebben moeten bewandelen. En het doorzettingskracht hebben gehad om nu uiteindelijk hun wondertje in de armen te mogen sluiten!
Vrijdag hebben we een high tea op werk omdat er twee collega's 12,5 jaar in dienst zijn, dat is natuurlijk een kaartje waard.
Het kaartje hieronder is voor mijn ouders. Mijn vader heeft ons altijd geleerd dat het heel belangrijk is om tegen elkaar te zeggen dat je van elkaar houd. En nu ik ouder word en ik mijn ouders minder zie.Wil ik ze toch nog een keertje laten weten dat ik ontzettend veel van ze houd, en heel erg dankbaar ben met de vader en moeder die ik heb!
Dit was het weer voor deze keer. Binnenkort heb ik eindelijk mijn twee mini's af die ik jullie moet laten zien! Ze zijn erg leuk geworden al zeg ik het zelf!
Fijn weekend allemaal,
Liefs Aenne

dinsdag 11 oktober 2011

Taart



Vanavond een workshop taarten versieren gedaan met mijn schoonzusje Alice. En de bovenstaande foto's zijn het eindresultaat, de mijne dan. Echt een aanrader voor mensen die creatief zijn!

Nou weet ik niet of dit mijn volgende hobby gaat worden, maar ik vond het erg leuk om een keertje te doen. Was er erg nieuwsgierig naar. En man lief word net wakker, die sliep al want morgen om 6 uur moet hij richting Breda, voor zijn werk! Het enige wat hij zei was MOOI! Hoop nu alleen nog dat ik hem morgen zover krijg om te proeven, daar hij niet van taart houd.

Goede nacht! En ik hoop gauw weer wat te bloggen over het scrappen, dat is er de laatste tijd niet van gekomen :(
Liefs Aenne

zondag 2 oktober 2011

Kaartjes


Afgelopen dagen niet heel erg veel gescrapt, maar de twee kaartjes die ik toch heb kunnen maken, zijn erg leuk geworden al zeg ik het zelf. En omdat het nu officieel herfst is kon ik ook mijn nieuwe papier gebruiken!
De bovenste was voor mijn schoonzusje, die afgelopen vrijdag weer een jaartje ouder is geworden en de onderste voor mijn mams die afgelopen woensdag 57 is geworden!!

Fijne week iedereen!
Aenne