CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

maandag 12 december 2011

Kerstkaarten

Zaterdag heb ik ze op de post gedaan, en nu durf ik ze eigenlijk wel op mijn blog te zetten. Denk wel dat iedereen ze inmiddels wel heeft ontvangen.Ze zijn gemaakt met het Holly Jolly papier van Echo Park. Zelf vind ik dit zulk leuk papier dat ik hier ook mijn Decmber Daily mee aan het maken ben. Daar zal ik ook gauw wat foto's van op mijn blog zetten, maar ik mis in de eerste week nog een paar foto's dus wil ik nog even wachten met de eerste twee weken erop te zetten.

Liefs Aenne

4 opmerkingen:

 1. Leuk, gezellige kaartjes hoor! Ik ben de kaartjes nog aan het schrijven, maar heb gewoon weer een fotokaart, had geen zin om kaarten zelf te maken, heb genoeg andere dingen te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel, heb ze ook niet voor iedereen gemaakt, daar had ik uiteindelijk geen zin in. Maar voor een aantal mensen waarvan ik weet dat ze het waarderen heb ik het wel gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zijn ze zeg!!!! Zo goed van je dat je ze gemaakt hebt! Ik helemaal niets!!! En weetje... voeld goed! hahaha morgen gaan de mooie-zelfgekochte-kaarten op de bus! ;)

  Nog niets ontvangen van je trouwens hoor! ;) LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk dat je hem vandaag hebt ontvangen?! Mag ik toch hopen of ze hebben het nu al druk bij de post.....

  BeantwoordenVerwijderen