CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

woensdag 30 maart 2011

Een ware babyboem!!

Ik vind het heerlijk om kaartjes te maken, maar dat wisten jullie natuurlijk al. Maar op het moment loopt het de spuigaten een beetje uit, de laatste paar dagen ben ik alleen maar bezig met het maken van geboortekaartjes!!


Natuurlijk harstikke leuk, want die maak je hartstikke vrolijk.


En daarnet kom ik erachter dat ik weer aan de slag mocht, want mijn vriendin/oud-collega Sanne is bevallen van een dochter! Dus ook op deze pagina, Sanne & Rein van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en het kaartje is inmiddels al onderweg!!


Ik hoop dat jullie ze leuk vinden!! En dat de mensen voor wie ik ze heb gemaakt ze nog leuker vinden natuurlijk!


Liefs Aenne

zondag 27 maart 2011

KaartjesDe afgelopen dagen twee verjaardagen gehad dus had ik weer iets om te scrappen.

zaterdag 19 maart 2011

Canvas van onze Stitchie

Vanavond eindelijk weer een avondje kunnen knutselen. En het resultaat mag er wezen, gelukkig heb ik natuurlijk de workshop bij Miranda gedaan. Dus ik had een voorbeeld. En qua kleurstelling lijken ze ook wel op elkaar, maar dat was wel een beetje mijn bedoeling.

Dus hier is tie......

maandag 7 maart 2011

Eindelijk alles af!!

Eindelijk kan ik alles wat ik zo'n beetje heb gemaakt laten zien, en het duurde zo lang voor het eindelijk zover was...Maar ik kon natuurlijk niet anders, want dan zag mijn tante wat ze voor haar verjaardag zou krijgen namens alle mensen die hebben gereageerd op mijn briefje met daarin de opdracht. De opdracht was: of iedereen een stukje over mijn tante wilde schrijven en dan het liefst met een foto erbij. Ik zet op mijn blog alleen de bladen en het boek, want die heb ik zelf gemaakt. Maar de stukjes van andere mensen laat ik weg. Vind ik niet zo netjes om dat zomaar op mijn blog te plaatsen. Gelukkig hebben een heleboel mensen gereageerd, dus het boek is mooi gevuld!
Workshop Canvas

Vorige week woensdag een workshop canvas gedaan bij Miranda, errug leuk en ook echt een aanrader voor iedereen die creatief is!!
Ik vind mijn eigen canvas echt helemaal geweldig, en hij heeft ook inmiddels al een tijdelijk plekje in de huiskamer. Want tja ik moet nog even kijken waar hij uiteindelijk komt te hangen. Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik wel gespiekt heb naar het voorbeeld van Miranda, die vond ik zo geweldig leuk en ook de kleurstelling, helemaal leuk!!

Op het moment ben ik druk bezig met de verassing voor mijn tante haar verjaardag en die foto's kan ik jullie helaas nog niet laten zien. Maar wat ik tot nu toe heb en ook heb mogen ontvangen is echt heel erg leuk. Heel fijn dat er nog meer mensen tijd en energie in steken! En nu nog hopen dat mijn tante het ook leuk vind, maar daar ga ik eigenlijk wel vanuit.
Vooral omdat ze ook erg tevreden was over de uitnodigingen!!